Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας διοργανώνουν την Κυριακή 3 Μαρτίου τους αγώνες δρόμου “Katerini Run 2024” στην πόλη της Κατερίνης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης και ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 21 χλμ, Λαϊκό Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ και αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά.
Πληροφορίες για την διοργάνωση … https://zeusrunnersclub.gr/
Ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης διοργανώνει ομαδική εγγραφή των μελών του με ειδικές τιμές.
Η συμμετοχή στην ομαδική εγγραφή προϋποθέτει την οικονομική ενημερότητα σας και για το 2024.
Tο αντίτιμο συμμετοχής για τους αγώνες είναι:

_ Αγώνας Δρόμου 21.095 μ. … 12 €
_ Αγώνας Δρόμου    5.005 μ. … 5 €

_ Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων ΔΩΡΕΑΝ
 

Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

(πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης) στην τράπεζα Πειραιώς (Piraeus Bank – Win Bank) με δικαιούχο Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης, 
στον λογαριασμό : 5273 0939 153 93 ,  ή ΙBAN : GR1401722730005273093915393.
Στην Αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γράψετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ24 (π.χ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ24).
Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε κάθε Τετάρτη 18:00-21:00 στο γραφείο του Συλλόγου  μας στο Καυταντζόγλειο στάδιο, Θύρα 16.
***ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα ηλεκτρονικά συνεπάγεται προμήθεια μέχρι και 5€, εκτός από την χρέωση της τράπεζά σας, την οποία θα πρέπει να υπολογίσετε στο ποσό που θα μεταφέρετε και ως εκ τούτου δεν προτείνεται.
Προθεσμία λήξης εγγραφών και πληρωμών ορίζεται η Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.
 
Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση της φόρμας και να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Πριν υποβάλετε την αίτηση σας, παρακαλούμε ελέγξτε την ακρίβεια των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει.
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής πατώντας τον σύνδεσμο …
Μετά την επιτυχή υποβολή της εγγραφής σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα e-mail επιβεβαίωσης από τον Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης (ΟΧΙ από την Διοργάνωση).
Η μη λήψη του μηνύματος σημαίνει ότι, είτε δεν ολοκληρώσατε με επιτυχία την εγγραφή σας, είτε δεν καταχωρήσατε σωστά το e-mail σας.
Αν δεν λάβατε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mailεπιβεβαίωσης από τον Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης. ελέγξτε τα ανεπιθύμητα (spam) μηνύματα ή επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail.
Για τυχόν απορίες ή προβλήματα, επικοινωνήστε με το [email protected].
Categories: Αγώνες