Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τη νέα τεχνική  κοντομάνικη μπλούζα μας, παραγωγής της εταιρείας Anthrax, σε ανδρικό και γυναικείο πατρόν.

Η μπροστινή πλευρά της μπλούζας εμφανίζεται αριστερά και η πίσω πλευρά δεξιά στην φωτογραφία.

Η μπλούζα κοστίζει 30 ευρώ (αρχική τιμή 42 ευρώ). Έχει βάρος μόλις 130 γραμμάρια, καθώς κατασκευάζεται από ειδικό τεχνικό ύφασμα (Profit T-shirt).

Οι μπλούζες θα είναι έτοιμες γα παραλαβή την Τετάρτη 8/11/2023 από το γραφείο του Συλλόγου μας, στο Καυταντζόγλειο στάδιο, για να φορεθούν στον μαραθώνιο της Αθήνας.

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο [email protected], αναγράφοντας : Επώνυμο, Όνομα, Μέγεθος μπλούζας

Η πληρωμή του κόστους της μπλούζας 30 ευρώ μπορεί να γίνει προκαταβολικά στον λογαριασμό του ΣΔΥΘ στην τράπεζα Πειραιώς … GR1401722730005273093915393, αναγράφοντας στην αιτιολογία Ονοματεπώνυμο – Μπλούζα ΣΔΥΘ ή εναλλακτικά στο γραφείο του ΣΔΥΘ με την παραλαβή.
Η πληρωμή της μπλούζας προκαταβολικά θα μας βοηθήσει να εξοφλήσουμε άμεσα την παραγγελία με την παραλαβή από την εταιρεία.

Σύντομα θα ακολουθήσει νέα τεχνική μακρυμάνικη μπλούζα (τον χειμώνα), τεχνική αμάνικη μπλούζα (από τη νέα χρονιά), μπαντάνα (buff) από τεχνικό ύφασμα, μπουφάν κλπ με το νέο σχέδιο, όπως της κοντομάνικης μπλούζας.

*** Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια της νέας μπλούζας του Συλλόγου μας είναι προσφορά από τον συναθλητή μας Θόδωρο Κοσμίδη***