Ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης συμμετέχει, ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.), στον “39ος Διεθνής Μαραθώνιος της Αθήνας”, που είναι αφιερωμένος στον αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, και διοργανώνει ομαδική εγγραφή των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου μας και διήμερη εκδρομή στην Αθήνα.
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέρος του αντιτίμου συμμετοχής των αθλητών των συλλόγων της ομοσπονδίας μας, κατόπιν συμφωνίας με τον διοργανωτή ΣΕΓΑΣ, θα διανεμηθεί από την Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Y για την οικονομική στήριξη ιδρυμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όπως αναφέρεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργάνωσης
 Στους αγώνες της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2022 επιτρέπεται η εγγραφή & συμμετοχή σε δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα:
Συμμετοχή με επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανάρρωσης COVID-19 σε ποσοστό 95% των συμμετεχόντων ή
Συμμετοχή με επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών)
Τονίζεται ότι, καθώς η επιδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.
 
*Σημειώνουμε πως τα σχετικά έγκυρα πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής

*******
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και τις επιφυλάξεις του, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στον “39ος Διεθνής Μαραθώνιος  της Αθήνας” με ομαδική εγγραφή, με την ελπίδα ότι δεν θα ισχύουν απαγορεύσεις και θα υπάρξει ελεύθερη συμμετοχή για όλα τα μέλη μας.

Το Δ.Σ. εκφράζει την διαφωνία του για την διατήρηση από τον ΣΕΓΑΣ ενός υγειονομικού πρωτοκόλλου (95% εμβολιασμένοι και 5% ανεμβολίαστοι), το οποίο  η ΓΓΑ έχει καταργήσει από τον Μάϊο, απαιτεί πιστοποιητικά εμβολιασμού, ενώ αυτά έχουν καταργηθεί για όλες τις δραστηριότητες και την είσοδο σε καταστήματα, στάδια, θέατρα κλπ., για την συμμετοχή σε αγώνες που θα διεξαχθούν μετά από 5 μήνες.
 Επίσης ο ΣΕΓΑΣ δεν διευκρινίζει τον τρόπο κατανομής των θέσεων στους ανεμβολίαστους αθλητές (750 περίπου άτομα στις 15.000 θέσεις), θέτει ως καταληκτική ημερομηνία της ομαδικής εγγραφής την Παρασκευή 15/7/2022 και με βάση την πολιτική ακυρώσεων δεν θα υπάρξει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
 Οφείλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ότι τα δεδομένα θα είναι ρευστά και οι ανεμβολίαστοι αθλητές θα κάνουν την εγγραφή τους με αβεβαιότητα συμμετοχής στους αγώνες.

Το ΔΣ έχει κάνει όλες τις ενέργειες ώστε να γίνει οργανωμένη εκδρομή, όπως και τις προηγούμενες φορές, με διαμονή στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο και μετακίνηση με λεωφορείο. Η τιμή θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή των μελών, αλλά και από τα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Στην περίπτωση που θα ισχύσει υγειονομικό πρωτόκολλο που θα απαγορεύει την ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών η εκδρομή θα ακυρωθεί και τα μέλη θα μετακινηθούν ατομικά.

*******
 
 Πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα … http://www.athensauthenticmarathon.gr

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Παρασκευή 15/7/2022

Το αντίτιμο συμμετοχής για όλα τα αγωνίσματα (5 χλμ, 10 χλμ και μαραθώνιος δρόμος) είναι 25 € (με τεχνική μπλούζα) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης) στο λογαριασμό του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης, της τράπεζας Πειραιώς … GR1401722730005273093915393.
Ο αριθμός της τραπεζικής κατάθεσης είναι απαραίτητος για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
 Στην Αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γράψετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΑΘΗΝΑ2022 (π.χ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΑΘΗΝΑ2022), για να μπορεί να διασταυρωθεί η πληρωμή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα ηλεκτρονικά επιβαρύνεται με προμήθεια 3-5 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, επιπλέον από την προμήθεια της τράπεζας σας και ως εκ τούτου δεν προτείνεται.

Η συμμετοχή στην ομαδική εγγραφή προϋποθέτει την οικονομική ενημερότητα σας και για το 2022.

Για τη συμμετοχή σας στην ομαδική εγγραφή του Συλλόγου μας θα πρέπει να συμπληρώσετε την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, πατώντας επάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί … https://forms.gle/j9gtuekbLUs7ropi6

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, θα πρέπει να έχετε προκαταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής σας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Το συνολικό κόστος της εκδρομής (μετακίνηση με το λεωφορείο και διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό) θα είναι 80 – 100 € ανάλογα με τη συμμετοχή των μελών. Για τα μη μέλη υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 10 €.

Η αναχώρηση του λεωφορείου για την Αθήνα θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 από την κεντρική είσοδο του Καυταντζογλείου σταδίου (σκαλοπάτια), επί της Αγίου Δημητρίου στις 7 πμ. και η αναχώρηση – επιστροφή από την Αθήνα από το ξενοδοχείο διαμονής (CANDIA HOTEL ATHENS) την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 4:30 μμ.

Για τη συμμετοχή στην εκδρομή θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή 50 ευρώ στον αριθμό λογαριασμού 5232056535647 (IBAN : GR2901722320005232056535647) Λαμπρινίδης Δημήτριος, στην τράπεζα Πειραιώς, αναγράφοντας στην Αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο (του συμμετέχοντα) π.χ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΑΘΗΝΑ ΕΚΔΡΟΜΗ. Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στην εκδρομή.

Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ενημέρωσης στο [email protected] με τίτλο“Εκδρομή Αθήνας” και να αναφέρετε ονοματεπώνυμο, αριθμό μέλους, την κατάθεση και την προτίμηση σας (διαμονή σε δωμάτιο κλπ)

Για την εκδρομή ισχύουν οι όροι του Εσωτερικού Κανονισμού Εκδρομών και Αγώνων

 

 

Categories: Αγώνες