• Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης

    • Home
    • Όροι χρήσης & Πολιτική προστασίας δεδομένων

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης

Όροι χρήσης & Πολιτική προστασίας δεδομένων

1. Το Σωματείο με την επωνυμία “Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης” (εφεξής, Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης) αναγνωρίζει ότι είναι σημαντικό να προστατεύονται τα πληροφοριακά/προσωπικά δεδομένα των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου, και λαμβάνει μέτρα για τη διασφάλιση, ακεραιότητα, και εμπιστευτικότητα των πληροφοριακών δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων. Υποβάλλοντας οποιοδήποτε πληροφοριακό δεδομένο σας στο δικτυακό τόπο http://sdyth.gr (εφεξής δικτυακός τόπος), αποδέχεσθε την παρακάτω πολιτική προστασίας δεδομένων.
2. Η εγγραφή στο δικτυακό τόπο είναι προαιρετική. Κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε υποκείμενο δεδομένων (εφεξής, Προσωπικά Δεδομένα), μπορεί να προσδιορίζει όνομα, επαγγελματικό τίτλο, εταιρική επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κ.α. Επίσης, ερωτήσεις ή σχόλια που υποβάλλονται από χρήστες αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να περιέχουν Προσωπικά Δεδομένα. Το ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα (browsing), η θέαση και η λήψη (downloading) άρθρων και άλλου περιεχομένου που περιέχονται σ’ αυτό το δικτυακό τόπο δεν προϋποθέτουν την υποβολή Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών. Επίσης, οι αναφερόμενες λειτουργίες δεν προϋποθέτουν τη διαμόρφωση του ηλεκτρονικού φυλλομετρητή (browser) έτσι ώστε να δέχεται cookies.
3. Τα Προσωπικά Δεδομένα που εισάγονται σ’ αυτό το δικτυακό τόπο θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προώθηση, υποστήριξη και υλοποίηση των λειτουργιών αυτού του δικτυακού τόπου. Κάθε φορά που το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης συλλέγει και χρησιμοποιεί Προσωπικά Δεδομένα, το κάνει στα πλαίσια της υλοποίησης των σκοπών του, δηλαδή, για να:
α. έχει την ανταπόκρισή σας ή στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου
β. έχει δυνατότητα βελτίωσης της λειτουργίας του, επισήμανσης και επίλυσης προβλημάτων αυτού του δικτυακού τόπου
γ. έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας μπορεί να απαντά σε ερωτήματά σας
δ. μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες και δραστηριότητες αυτού του δικτυακού τόπου, και
ε. μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας για κάθε τι άλλο σχετίζεται με τις δραστηριότητες του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης .
4. Η εγγραφή σας ως χρήστη εφαρμογών του δικτυακού τόπου με σκοπό την υποβολή περιεχομένου για δημοσίευση στον εν λόγω δικτυακό τόπο, ή με σκοπό τη λήψη ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων για το περιεχόμενο του εν λόγω δικτυακού τόπου προϋποθέτει την παροχή πληροφοριακών δεδομένων ή/και Προσωπικών Δεδομένων όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, και την χρήση cookies.
5. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης δεν θα κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο και δεν θα χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε συνεργασία με αυτόν, εκτός αν υπάρχει η σαφής συναίνεσή σας. Ωστόσο, το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης μπορεί:
α. να διαθέσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας στους βοηθούς εκπλήρωσης, σχετιζόμενα νομικά πρόσωπα, ή αντισυμβαλλόμενους του για επεξεργασία σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων. Αυτό μπορεί να σημαίνει διαβίβαση δεδομένων σε άλλη χώρα, όχι όμως σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, όπου ο βοηθός εκπλήρωσης, το σχετιζόμενο νομικό πρόσωπο ή ο αντισυμβαλλόμενος του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης εδρεύει. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα βεβαιώνεται ότι τα παραπάνω πρόσωπα θα προστατεύουν τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων.
β. να διαβιβάσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε νομικό πρόσωπο στο οποίο το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης έχει μεταφέρει συνολικά ή μερικά την επιχειρησιακή του δράση υπό την προϋπόθεση ότι αυτό το νομικό πρόσωπο έχει δεσμευθεί ότι θα προστατεύει τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων.
6. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης καταγράφει τους τρόπους χρήσης των ιστοσελίδων αυτού του δικτυακού τόπου. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης μπορεί να διαθέσει σε τρίτα πρόσωπα, προσεκτικά επιλεγμένα, πληροφοριακά δεδομένα χρήσης και συναλλαγών των ιστοσελίδων αυτού του δικτυακού τόπου, με τη μορφή ανωνυμοποιημένων στατιστικών και δημογραφικών δεδομένων, χωρίς να αποκαλύπτονται στοιχεία που αφορούν στην ταυτότητα των υποκειμένων δεδομένων ή εμπιστευτική πληροφόρηση, εκτός αν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο ή είναι αναγκαίο ενόψει νομικής διαδικασίας ή αν το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης έχει τη συναίνεσή σας.
7. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης δεν συλλέγει εσκεμμένα, ούτε χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα χρηστών κάτω των 18 ετών.
8. Έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης για τα Προσωπικά Δεδομένα σας που το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης διατηρεί. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ή τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας από τα αρχεία του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας που το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης συλλέγει και επεξεργάζεται, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή ταχυδρομική διεύθυνση: info@sdyth.gr. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή διαγράψετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από τα αρχεία του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ενημερώσετε το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης εγγράφως διατυπώνοντας με σαφήνεια την επιθυμητή αλλαγή ή διαγραφή. Είναι πιθανόν, ενόψει αυτής της επικοινωνίας σας, το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης να επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει το αίτημά σας για αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδεχόμενο να παραμείνει κάποιο στοιχείο από τα Προσωπικά Δεδομένα σας στα αρχεία του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης, που όμως δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης διατηρεί το δικαίωμα περιστασιακά να επικοινωνεί με το υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων αναλόγως των αναγκών του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης
9. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των χρηστών του δικτυακού τόπου θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες του εν λόγω δικτυακού τόπου. Αυτά τα πληροφοριακά δεδομένα θα είναι διαθέσιμα με σκοπό να διευκολύνουν την επικοινωνία των χρηστών. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα πληροφοριακά δεδομένα μπορεί να συλλέγονται και επεξεργάζονται από τρίτους. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης δεν φέρει ευθύνη για τέτοια συλλογή και επεξεργασία πληροφοριακών δεδομένων σας.
10. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες που αφορούν στη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα χώρου (domain name) σας (το κείμενο μετά το @ στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας) και τη συσχετιζόμενη διεύθυνση IP, και το όνομα χρήστη (user name) σας (το κείμενο πριν το @ στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας). Η ποσότητα των πληροφοριών που γνωστοποιούνται εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει στον ηλεκτρονικό φυλλομετρητή σας για την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο (web-browser). Παρακαλείστε να ελέγξετε τον ηλεκτρονικό φυλλομετρητή σας αν επιθυμείτε να μάθετε τι πληροφορίες επιτρέπει να γνωστοποιούνται κατά την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο.
11. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης μπορεί να αποθηκεύει αρχεία κειμένου όπως τα cookies στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας κάθε φορά που κάνετε χρήση αυτού του δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας δικτυακός τόπος μεταβιβάζει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη που τον επισκέπτεται για σκοπούς καταγραφής της χρήσης. Αυτά τα μικρά αρχεία κειμένου (cookies) διευκολύνουν τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, ελαχιστοποιούν την ανάγκη της κατ’ επανάληψη καταχώρησης πληροφοριακών δεδομένων κάθε φορά που κάνετε χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, και επιτρέπουν στο Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης να σας παρέχει χρήση αυτού του δικτυακού τόπου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Εφόσον το θελήσετε, μπορείτε να διαγράψετε ή και εμποδίσετε την εισαγωγή cookies στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Για να το επιτύχετε, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού φυλλομετρητή (browser) σας. Ωστόσο, η διαγραφή ή παρεμπόδιση εισαγωγής cookies μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies με δύο τρόπους: καταρχήν, μικρά αρχεία κειμένου κάθε χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου αποστέλλονται από το διακομιστή (server) του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και χρησιμοποιούνται για να επαληθεύσουν δικαιώματα πρόσβασης σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αυτά τα cookies δεν παραμένουν στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας μετά την κάθε χρήση αυτού του δικτυακού τόπου. Επιπλέον, κατόπιν δικής σας επιλογής, ένα cookie αποστέλλεται από το διακομιστή (server) του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης και αποθηκεύεται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας πρόσβασης με όνομα χρήστη και συνθηματικό πρόσβασης (login). Τα cookies χρησιμεύουν στο Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης για να ταυτοποιήσει τη χρήση που κάνετε σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο χωρίς να χρειάζεται να ερωτάστε για τον όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password), και για να κρατάει μετρίσιμα στοιχεία χρήσης. Εάν δεν επιθυμείτε να δέχεστε τέτοια cookies ή επιθυμείτε να ενημερώνεστε πότε ένα cookie εστάλη σ’ εσάς, μπορείτε να ρυθμίσετε σχετικά τις παραμέτρους χρήσης του ηλεκτρονικού φυλλομετρητή (browser) σας.
12. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να αλλάξει αυτήν την πολιτική προστασίας δεδομένων χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας. Οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της πολιτικής προστασίας δεδομένων θα καταχωρηθεί σ’ αυτήν την ιστοσελίδα. Η αδιάλειπτη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου από εσάς εκλαμβάνεται ως αποδοχή οποιασδήποτε αλλαγής στην πολιτική προστασίας δεδομένων. Σχόλια ή ερωτήσεις που αφορούν σ’ αυτή την πολιτική προστασίας δεδομένων μπορείτε να τ’ απευθύνετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@sdyth.gr
13. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης υλοποιεί τεχνολογικές εφαρμογές και πολιτική προστασίας που αποσκοπούν στη διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων σας από μη επιτρεπόμενη ή μη κατάλληλη χρήση τους. Το Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα εξετάζει περιοδικά την καταλληλότητα και επάρκεια αυτών των τεχνολογικών εφαρμογών και πολιτικής προστασίας δεδομένων.
14. Όλα τα δεδομένα που εμπίπτουν στην κατηγορία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει o Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης μέσω του διαδικτυακού τόπου sdyth.gr, τα οποία είτε τα αποστέλλουν κατά περίπτωση οι χρήστες ή συγκεντρώνονται κατά την πλοήγηση – περιήγηση και χρήση των διαδικτυακών τόπων από τους χρήστες, είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 και από το άρθρο όγδοο του Ν. 3625/2007, και ισχύει.

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ

Στην συνεδρίαση του ΔΣ του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης της 06/11 εγκρίθηκαν
τα παρακάτω νέα μέλη του Συλλόγου, τα οποία και καλωσορίζουμε ...
1029  Τεντόμα-Ζερβού Λίνα
1030  Γραμμένος Αντώνιος
1031  Σαμαρούδης Νικόλαος
1032  Μυστακοπούλου Φωτεινή
1033  Τσαϊρίδης Παναγιώτης
1034  Σαράφης Ιωάννης
1035  Κορωνάκης Γεώργιος
1036  Σαββίδης Σάββας
1037  Κρικέλης Ευάγγελος